Журналісти розсекретили інформацію про таємний зв'язок відомої української співачки Софії Ротару з кримінальним авторитетом Тайванчиком. За інформацією ЗМІ, дружба між артисткою і бандитом зародилася у 70-ті роки, коли Тайванчик почав залицятися до Ротару - він часто заглядав до неї у гримерку з букетом троянд.

Щоб підкорити красуню, кримінальному авторитету одного разу довелося зняти найдорожчий ресторан в СРСР. Впродовж двох днів там могли відпочивати тільки Ротару зі своїм музичним колективом.

Журналісти відзначають, що за словами Тайванчика, Ротару була коханням всього його життя.

"Він схилявся перед її талантом, голосом, зовнішністю. Було видно, що він до ній дуже небайдужий, це я сам бачив своїми очима", - заявив музикант Олександр Левшин.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто відзначити, що легендарна співачка не відвернулася від Тайванчика навіть коли у нього почалися проблеми з законом.

Нагадаємо, онука Софії Ротару вперше показала хлопця.

Раніше Знай.ua повідомляв, відомий астролог розповів, що життя Софії Ротару під загрозою.

Також Знай.ua писав, юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.