Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила рідкісний спільний кадр з коханим чоловіком Вадимом, трепетно привітавши чоловіка з 15-річним ювілеєм шлюбу. Так, артистка позувала з каре замість звичного довгого волосся і написала зворушливий пост.

"15 нашка! Не можу повірити, що хтось мене витримав стільки часу! 😂😂😂 Це міг тільки Ти! Терплячий, добрий, сильний, хто підтримує, хто вірить в мене, у нас, у нашу сім'ю! Це ти - мій тил, моя опора! Ти завжди на моєму боці! Дякую за дітей, вони схожі на тебе і це прекрасно! Немає ніяких секретів сімейного життя, крім любові, розуміння і підтримки! Спасибі!😘", - ніжно підписала Полякова. Фолловери залишилися в захваті, не пройшли повз і багато зіркових друзів. Кіркоров, Горбунов, Астаф'єва, Білик, Єфросиніна і багато інших залишили свої теплі вітання:

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.