Відома українська поп-співачка Анна Сєдокова в черговий раз роздяглася для чоловічого глянцю. Днями вийшов свіжий номер журналу Playboy, на обкладинці якого позує Сєдокова.

Відверті знімки опублікував фотограф Олександр Мультіков. На знімках Анна позує в латексній білизні і в колготках у сіточку.

Сєдокова прокоментувала це на своїй сторінці в Instagram:

"За 13 років це вже третя моя обкладинка, і мені здається, що вона вийшла найкращою. Минуло 13 років, а такою гарною я себе ніколи не відчувала. Це говорить про те, що ми не повинні концентруватися на нашому віці. І я прошу всіх дівчаток не думати про нього. Жіночність, як досвід, розкривається і наростає з кожним роком. Як смак у хорошого дорогого вина."

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Анна Сєдокова зізналася, що вдячна Playboy за можливість зйомки і впевнена в тому, що цей чоловічий журнал дарує фантізію.

Нагадаємо, раніше на Сєдокову напала осіння депресія, фанати не можуть знайти собі місця.

Як повідомляв портал "Знай.uа" "У школі я була виродком і ізгоєм": Сєдокова довела фанатів до сліз спогадами

Також Знай.uа" писав, що Екс-"ВІА Гра" Сєдокова показала розкішні груди на дитячому майданчику: купальник ледве втримав форми