Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила милий кадр з конячкою, позуючи в довгому білому платті з глибоким декольте, солом'яному капелюшку і з плетеною сумочкою в руках. Так, артистка заінтригувала прихильників виходом нової пісні, яка, за її словами, буде і ліричною, і танцювальною одночасно.

"Просто кайфую від останньої пісні... вже більше 100 разів прослухали з Сашею🙈 і чекаю не дочекаюся, коли зможу показати вам.. хоча назва так і не прийшла в голову)) тепер думаю, яким зробити лірик відео 🤪 є ідеї?))P. s. Пісня, нехай і лірична, але танцювальна:)", - поділилася емоціями Гросу. Фолловери не пройшли повз: "Яка гарна фотка😍😍😍", "Як романтично❤️👏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Який красивий кінь 😊😈", "Чекаємо чекаємо нової пісні суперської!!!!)))))".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.