Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайними відео. Знаменитість танцювала під популярний літній хіт, примірявши лише масивний піджак кольору слонової кістки, босоніжки на підборах і облягаюче боді з глибоким декольте. Так, артистка засвітила не тільки струнку фігуру, але і груди крупним планом.

"Гуляй душа моя ✨ настрій #рижскийбальзам )) З відео-архіву мого особистого супер-оператора", - пожартувала Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Вєр, кльово блін, але як в труселях😁🔥👍", "Ваша фігура просто нереальна! Просто не віриться що у живої людини може бути так ідеально. Ви напевно багато часу тренуєтеся", "Терпіти не можу ці шортики , хоча Вашу фігуру ні що не зіпсує . ❤️", "Типу,панталони в моді?!😱", "Ні грама жирочку. 😍 стимулює ваша фігура.", "Віра, навіть у звичайних велосипедах ви - Королева 😍😍😍😍".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.