У четвер, 12 вересня о 19:00 на телеканалі СТБ покажуть третій випуск нового сезону популярного телешоу "Зважені та щасливі".

На третьому тижні на учасників чекає випробування, яке покаже, як вони насправді ставляться до своїх партнерів. Дівчата опиняться в умовах, в яких їм доведеться поливати один одного брудом у прямому і переносному сенсі.

Крім того, ведуча Аніта Луценко підготувала не тільки фізичні вправи, але і тест на стосунки. Антибонуси дівчат перетворяться на кілокалорії, які чоловіки можуть відпрацювати у тренажерному залі, тим самим рятуючи партнерку від вильоту.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Тренера Іраклі і Марина проведуть інтенсивне кардіо-тренування, щоб допомогти своїм підопічним вийти на зважування без додаткових кілограм.

Нагадаємо, Нікітюк спробувала "закадрити" найбажанішого "Холостяка" України.

Раніше Знай.ua повідомляв, Ірма Вітовська згадала, як рятувала життя.

Також Знай.ua писав, улюбленець "Кварталу 95" Юрій Ткач приміряв жіночі груди.