8-річна донька відомої американської співачки Pink вирішила поголити собі ірокез. Такий своєрідний подарунок дівчинка зробила на день народження мами.

Так, фото маленької Віллоу виклав її батько Кері Харт написавши, що обожнює свою доньку і не може дочекатися, коли вона виросте, щоб подивитися, якою чудовою жінкою вона стане.

У коментарях до фото підписники відзначили, що Віллоу дуже схожа на свою знамениту маму. До того ж, нещодавно Пінк допомогла доньці пофарбувати волосся у синій колір.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, відома американська співачка Pink приміряла на шоу Джиммі Кіммела у Нью-Йорку піджак українського дизайнера Валерії Ковальської.

Раніше Знай.ua повідомляв, вперше за історію ангелом Victoria's Secret стала модель-трансгендер – 22-річна бразилійка Валентина Сампайо.

Також Знай.ua писав, літак з командою Pink загорівся при посадці.