Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав досить відверте фото, позуючи лише в рваних джинсових шортах і оголивши торс. Так, 43-річний артист похвалився спортивним тілом на тлі ретро-автомобіля Ford Mustang і пальм.

"Взяв у брата тачку покататися. Брат 64-ого року випуску, тачка - 68-ого, я - 76-ого, прикид - 85-ого, мій лексикон - 90-ого. І куди їхати з таким набором? При відповідях стримуйтеся 🙏🏻🤪", - пожартував Галкін. Фолловери залишилися в захваті: "Фігура 2000 року, Фотошоп 😱", "Це нормально в 21 рік шаленіти від Максима Галкіна? 🤔😍🔥💘", "Раніше думала Вам пощастило з Аллою Борисівною, тепер думаю, а може навпаки... походу це той випадок коли фортануло обом👍", "Ти ... прекрасний! Це ще стримано😂😂😂", "Джастін Галкін 💥", "Ох, Максим..поїхали в ліс, місто покажу 😂😂🙈".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще