Стало відомо, що лікарі діагностували Анастасії Заворотнюк останню стадію пухлини мозку. Страшний діагноз зірки телесеріалу "Моя прекрасна няня" підтвердився.

Анастасія і її чоловік - фігурист Петро Чернишов - дізналися у березні після народження їхньої спільної дочки Міли. В мережі припускають, що захворювання Анастасії могла спровокувати процедура ЕКО, завдяки якій актриса минулого року народила дитину.

Анастасія Заворотнюк з чоловіком

Певний час 48-річна Анастасія Заворотнюк не відвідувала світські заходи, що й посилювало чутки про її здоров'я.

У квітні акторку бачили в Єревані на відкритті ювелірного салону із шрамом на шиї, який дуже схожий на слід від біопсії загрудинних вузлів. На це звернули увагу шанувальники зірки.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Анастасія Заворотнюк

"Дуже схоже на слід від біопсії загрудинний вузлів. За грудину лізуть, щоб виключити лімфосаркому або лімфогрануломатоз - різновиду раку крові. Тобто колеги шукали джерело пухлини", - коментують лікарі. Коментарі лікарів

Директор Анастасії Марина Потапова відмовилася коментувати Super стан здоров'я актриси, сказавши лише: "Ви знаєте, що я відповім".

Нагадаємо, раніше для мами Анастасії повідомлення про рак стало жахливою новиною

Як повідомляв портал "Знай.ua", рак у Анастасії Заворотнюк: шанувальники переживають, але чоловік її не залишить

Також "Знай.ua" писав, що Заворотнюк не стала спростовувати чутки про рак, які поширили деякі ЗМІ