Українська співачка Аліна Гросу зізналася, скільки ж коштів було витрачено на весілля. Пишне гуляння обійшлося трохи менше 100 тисяч євро.

Зірка розповіла, що на час весілля гості жили в готелі друзів і це їм обійшлося дешевше, ніж варто було б. А саме, 120 євро на добу з людини. Всіх запрошених приймали 2 доби. На весілля гостей привезли на орендованном літаку, який обійшовся молодятам приблизно 10 тисяч євро. Про це Гросу розповідала в розважальному шоу "Слава+"

«Замок стоїть для приїжджих людей в районі 20 тисяч євро, але ми витратили 8 тисяч, тому що у нас є друзі в Італії. Щодо їжі – 70 євро на людину, тобто 7 тисяч євро за все. Алкоголь нам дозволили свій, а це саме дорога стаття витрат…всього було витрачено приблизно 10 тисяч на алкоголь" - розповідає Аліна.

Таким чином, Гросу назвала загальну витрачену суму - 60 тисяч євро.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Влітку Аліна Гросу вийшла заміж за московського бізнесмена Олександра Комкова. Весілля пара зіграла в Італії.

Нагадаємо, раніше Груди Гросу ледь не випала з розкішного сукні, довелося притримувати: "Як романтично!"

Як повідомляв портал "Знай.uа" Ірина Білик відверто розповіла про страшну хворобу: "Закриваю очі на рекомендації лікарів"

Також Знай.uа" писав, що Аліна Гросу перелякала мережа сумним фото, просить про допомогу: "Які у вас думки?"