Зірка студії "Квартал 95" та проекту "Жіночий квартал" Олена Кравець часто тішить шанувальників новими фото і відео. Так, цього разу знаменитість на шоу потрапила у кумедний конфуз. На своїй сторінці в соціальній мережі Тwitter партнер Олени Кравець Максим Леонов опублікував кумедне відео з шоу "Танці з зірками", в якому знаменитість танцює на задньому плані у червоних шкарпетках.

15 вересня, о 21:00 на телеканалі 1+1 стартував четвертий прямий ефір популярного шоу Танці з зірками 2019. До речі, цей вечір присвятили темі кохання, а головною подією є весілля Катерини Кухар і Олександра Стоянова. Зоряної ведучою на балконі, а заодно і тамадою буде Леся Нікітюк. Ну, а учасники проекту посилено готуються до ефіру і вивчають нові рухи для танців.

Також Олена Кравець, поділилася в сторіз відео з репетиції до 4-го випуску на своїй сторінці в Instagram. У ролику партнер актриси Леонов Максим запитує, чим вона збирається танцювати, адже на ній одні лише червоні шкарпетки. На що та зі сміхом розповідає, що так поспішала на тренування, що забула туфлі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Трохи поміркувавши, Олена швидко знайшла вирішення проблеми - вона замовила нові туфлі прямо в репетиційний зал з допомогою сервісу доставки.

В кінці Кравець досить продемонструвала нову взуття, а Леонов попросив її більше так не робити і в наступний раз уважно перевіряти сумку з танцювальної формою.

Нагадаємо, донька Кравець з Кварталу 95 стала "Першою леді": "Це неймовірно".