У зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк, яка зараз перебуває в тяжкому стані, троє дітей: 22-річна Ганна, 18-річний Майкл і Міла, яка зовсім маленька: їй не виповнився навіть рік.

Як відомо, старших дітей Заворотнюк народила від колишнього чоловіка, бізнесмена Дмитра Стрюкова. А маленьку Мілу від фігуриста Петра Чернишова.

Раніше стало відомо, що 13 вересня Анастасія Заворотнюк потрапила в лікарню з набряком мозку, їй перестали робити терапію і перевели під спостереження.

Рішення про припинення терапії було прийнято після погіршення стану актриси. До цього Анастасія була виписана з клініки в Польщі через протипоказання ведення подальшої терапії.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Після повернення додому Заворотнюк зверталася в кілька московських клінік і тільки одна прийняла актрису. Але вже 14 вересня лікарі скасували спеціалізоване лікування.

Нагадаємо, раніше Заворотнюк отримала невтішний вердикт від лікаря: "Можливості вже немає..."

Як повідомляв портал "Знай.uа" Один Заворотнюк розповів про останній листуванні з актрисою: "Боюся телефонувати. Вона навіть не..."

Також Знай.uа" писав, що Заворотнюк запам'яталася не тільки "нянею Вікою": найяскравіші ролі актриси, яка бореться за життя