Лікар-онколог Андрій Пильов розповів, скільки залишилося жити російській актрисі Анастасії Заворотнюк з невтішним діагнозом.

З хворобою, якою хворіє зірка, є всі шанси прожити приблизно два роки. Про це повідомляє Хвиля

У Анастасії Заворотнюк розвинулися поліорганна недостатність і пневмонія. Вона досі в комі.

Пневмонія виникла як ускладнення через апарат штучної вентиляції легенів. Хворобу навіть відмовились лікувати в польській клініці, де Заворотнюк лежала не так давно.

Зараз Заворотнюк знаходиться у Московской клініці, де позавчора їй перервали інтенсивну терапію.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чоловік Анастасії Петро Чернишов та її мама не відходять від ліжка.

Були винятки, коли хворі, у яких виявили цей агресивний вид онкології, жили до 5 років.

Лікар-онколог зазначив, що для даної злоякісної пухлини головного мозку, характерним є високий ступінь агресивності. І як наслідок, не дуже хороший подальший прогноз.

"Якщо говорити про симптоми, з якими стикаються пацієнти з гліобластомою, як і з будь-яким іншим осередком ураження головного мозку, то їх можна розділити на дві групи: це общемозговая симптоматика і вогнищева симптоматика. Головний біль, запаморочення, зниження зору, слуху, рухові порушення – все в залежності від того, яку ділянку мозку вражений», – повідомив медик.

Раніше повідомлялося, що 13 вересня Заворотнюк потрапила в лікарню з набряком мозку.

Рішення про припинення терапії було прийнято після погіршення стану Заворотнюк. Але актриса все одно залишається під наглядом лікарів.

Інформацію про те, що Анастасія Заворотнюк перебуває в клініці у важкому стані, підтвердив і Андрій Разін, продюсер групи "Ласковый май". Його не пустили в палату, пояснивши це тим, що в палаті можуть знаходитися лише лікарі.

Нагадаємо, раніше Фатальний збіг або доля: зірок "Моєї прекрасної няні" переслідують випробування, Заворотнюк далеко не перша

Як повідомляв портал "Знай.uа" Рак у Заворотнюк: троє дітей "Моїй прекрасній няні" ризикують залишитися без мами, доню - зовсім крихітка

Також Знай.uа" писав, що Фатальний збіг або доля: зірок "Моєї прекрасної няні" переслідують випробування, Заворотнюк далеко не перша