Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила виступ з шоу "Х-фактор", де виконала свій новий хіт "Звонила". Так, артистка всіляко намагалася завести публіку, однак якщо Настя Каменських та Ігор Кондратюк почали танцювати, то Андрій Данилко геть відмовився вставати з місця. Олі навіть довелося лягти на суддівський стіл, але й цей метод не допоміг.

"Хіт «Звонила» на шоу «Х-фактор 10» Прекрасний початок ювілейного сезону", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Вогонь!🔥А чого Андрійко так і не встав?😁 Що заважало?🤗", "Данилко кращий 😂🔥", "Як кажуть "Я репетую, а у відповідь тишаа "😹🔥❤", "😂 так смішно спостерігати за збентеженим Данилко,мене аж саму скукожує))) Оля-відьмака! Артистка до мозку кісток👍", "😄Андрійко без зірки🌟 на голові відчуває себе невпевнено 😕 Він сам казав, що коли не в образі,- комплексує.", "Нє ну Андрій міг би встати!".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.