Стало відомо, що у п'ятницю, 13 вересня, помер відомий американський актор Браян Терк. У момент смерті йому було всього 49 років.

Так, як повідомляє його сім'я, знаменитий актор тривалий час хворів страшною хворобою - онкологією. Цю інформацію він не афішував навіть серед своїх близьких друзів.

Після смерті Браяна у нього залишилися дружина і восьмирічний син.

Слід зазначити, що Браян Терк отримав популярність в 1990-е після зйомок у молодіжному серіалі "Беверлі-Хіллз, 90210".

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

До того ж він знявся в таких фільмах як "Американський пиріг 2", "Крокодил Данді в Лос-Анджелесі" і "Парк юрського періоду: Загублений світ".

Нагадаємо, що у Львові зупинилося серце учасника АТО Володимира Чепіля. Боєць довгий час боровся з важкою хворобою. Церемонія поховання відбулася 12 вересня 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.иа під час занять спортом помер один з бійців – Денис Цокур (псевдонім "Дартс"). Денис був родом із Запоріжжя, йому виповнилося 39 років.

Також портал Знай.иа писав, що американський рок-співак Едді Мані помер у п'ятницю, 13 вересня, у віці 70 років. Раніше у нього діагностували рак стравоходу.