Стало відомо, що один кумедний випадок наздогнав 25-річну аргентинську телеведучу Сол Перес прямо в прямому ефірі на церемонії нагородження працівників телебачення.

Справа в тому, що знаменитий дизайнер Фабіан Медіна Флорес вирішив поправити сукню Перес, повністю оголивши ноги симпатичної дівчини і показавши випадково її нижню білизну. Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі Eltrece. Перес в той момент давала інтерв'ю провідним даного заходу, одним з яких був Флорес, коли він підняв поділ її чудового сукні і продемонстрував трусики.

Слід підкреслити, що дівчина відреагувала на таку витівку досить таки спокійно.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що скандальна російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак і Костянтин Богомолов відгуляли розкішне весілля, яку гості запам'ятають надовго.

Як повідомляв портал Знай.иа відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко показала, як отримати все, що забажаєш лише поглядом.

Також портал Знай.иа писав, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк похвалилася тим, що стала зіркою провідною на балконі в ефірі популярного шоу "Танці з зірками".