Українська співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно обвінчалася з чоловіком, вирішила піти з політики і повернутися в шоу-бізнес. Як відомо, артистка тільки рік тому вступила в партію Юлії Тимошенко "Батьківщина".

Про рішення зав'язати з політичною кар'єрою артистка заявила на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Анастасія додала, що для неї цей рік був важким і прийшов час прощатися з партією "Батьківщина", тепер у неї в планах – повернення на сцену.

"Це був важкий рік, але наші відносини з партією "Батьківщина" завершилися! Величезне дякую Юлії Тимошенко за досвід, за дружбу і підтримку, але я вирішила рухатися далі! Так! Я повертаюся на сцену... Так що відкрита до пропозицій, до преси, до нових проектів", – написала Приходько.

Варто відзначити, що фанати позитивно відреагували на таку заяву кумира і навіть звернулися до Анастасії з проханням приїхати з концертом до їхнього міста.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, що Анастасія Приходько розкрила правду про вінчання і зрив весілля.

Як повідомляв портал Знай.uа, Приходько висловила свою думку, чому конфлікт на Донбасі ще не підійшов до кінця.

Також портал Знай.uа писав, що опубліковано яскраві фото з вінчання Анастасії Приходько.