У п'ятницю, 13 вересня, скандальна російська телеведуча Ксенія Собчак відгуляла гучне весілля з режисером Костянтином Богомоловим. На торжестві світська левиця виконала танець з елементами еротики в яскравому вбранні черниці, який більше підходить для стриптиз-клубу.

Вперше відео танцювального номера Собчак з'явилося в Instagram колишньої дружини Сергія Шнурова Матільди. Але буквально за добу ролик розійшовся по всьому інтернету.

Сюжет композиції — Ксенія у чорному плащі стоїть на колінах на сцені, зображаючи молитовний екстаз. Навколо неї — молоді люди у стилізованому одязі католицьких черниць. Звучить музика, наречена скидає плащ і починає танцювати в відвертому еротичному вбранні.

Також знаменитості запросили на торжество Філіпа Кіркорова і Світлану Лободу, танцюючи під їх запальні хіти.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, як Собчак відгуляла весілля у п'ятницю, 13-ого.

Як повідомляв портал Знай.uа, Собчак поділилася трепетним фотозвітом з їх з Костянтином Богомоловим весілля.

Також портал Знай.uа писав, що співачка Світлана Лобода показала, як виступала на весіллі російської телеведучої Ксенії Собчак.