Стан здоров'я актриси Анастасії Заворотнюк, у якої діагностували останню стадію раку головного мозку, з кожним днем все більше тривожать фанів.
За даними ЗМІ, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" з медикаментозної коми вже перейшла в глибоку, а лікарі дають невтішний прогноз. З цієї нагоди до сім'ї Заворотнюк звернувся батько співачки Жанни Фріске, яка в 2015 році померла від такого діагнозу, як і у Анастасії. Про це у вівторок, 17 вересня пише Teleprogramma.pro.
Батько відомої російської співачки Жанни Фріске Володимир порадив рідним Анастасії Заворотнюк як можна частіше її відвідувати, оскільки часу актрисі відведено не багато. Він також закликав відвезти до лікарні дочка Заворотнюк Мілу, поки ще не пізно.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

"Найголовніше, щоб вони були поруч. Цю хворобу нічим не вилікуєш, вона на сьогоднішній день невиліковна. Всі дні, що відведені Насті, треба бути поруч з нею. Навіть якщо вона без свідомості, то відчуває, що близькі зараз поруч і люблять її. Моя Жанночка відчувала це. Коли ми підходили до неї, брали за руку, то пульс у неї завжди частішав. Жанна хотіла до останнього подиху бути поряд з Платоном. І думаю, це правильно. Якщо є така можливість і дозволяє ситуація, нехай частіше привозять Настусі доньку. Це важливо, повірте", - з гіркотою сказав батько Фріске.

Жанна Фріске
Жанна Фріске

Жанна Фріске померла влітку 2015 року після півтора років боротьби з раком головного мозку. Кажуть, про сумний діагноз популярна виконавиця дізналася незабаром після того, як стала матір'ю – навесні 2013 року в неї народився син Платон. Смерть співачки потрясла буквально всю країну. Попрощатися з Жанною прийшли безліч друзів, шанувальників і представників вітчизняного шоу-бізнесу.

Анастасыя Заворотнюк
Анастасыя Заворотнюк

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

І ось нібито зараз історія повторюється, але на цей раз з Анастасією Заворотнюк. На початку весни артистка та її чоловік, фігурист Петро Чернишов, оголосили про поповнення в сімействі. Восени у них народилася дочка Мила – справді довгоочікувана дитина. Тоді зникнення зірки серіалу "Моя прекрасна няня" з поля зору пояснювалося турботами про дитину. Але все змінилося кілька тижнів тому, коли оприлюднили інформацію про те, що Анастасія Заворотнюк важко хвора.