Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайними відео. Знаменитість виставила в Сторіс уривок кліпу на хіт групи ВІА Гра "Не залишай мене, коханий", позуючи з заклеєним ротом. Так, артистка згадала початок своєї кар'єри з Анною Сєдоковою і Надією Мейхер-Грановською, показавши процес зйомок.

"На секундочку 17 років тому", - лаконічно підписала Брежнєва. Фолловери зізналися, що сумують за "золотим" складом на фан-сторінці групи: "офігенний склад безумовно ЗОЛОТИЙ😍😍", "Так, але і цей склад дуже хороший😍", "Сумуємо👍😍🌺", "кращий склад і улюблена пісня", "Кращий склад 👏👏👏👏👏👏👏", "Шикарний склад 😍 кращі". Варто нагадати, що кліп вийшов досить відвертий: дівчат били батогами, капали віск на оголене тіло, прив'язували до ліжка.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще