Відомий голлівудський актор Ніколас Кейдж з'явився на прем'єрі фільму "Кокаїновий барон" і сильно розчарував шанувальників. Артист, який давно не з'являвся на публіці, змінився до невпізнання: відростив густу бороду, набрав вагу і помітно постарів.

55-річний Кейдж для червоної доріжки одягнувся у ковбойський капелюх, футболку і стару джинсову куртку. Пошарпаного Кейджа супроводжував його син, 28-річний рок-музикант Вестон Коппола Кейдж зі своєю дружиною.

"Ніколас виглядає жахливо", "Так, його навряд чи можна впізнати", "Кейдж одягнений як якийсь золотошукач", "Та ладно, він все той же Нік Кейдж!", "Обожнюю його", – коментують фото з прем'єри користувачі Мережі.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Ніколас Кейдж знову холостий через чотири дні після одруження.

Раніше Знай.ua повідомляв, Голлівуд екранізує найкраще оповідання Лавкрафта.

Також Знай.ua писав, колишня Ніколаса Кейджа зганьбила його на весь світ.