Відома актриса Тетяна Арнтгольц, яка боїться висоти, пішла на ризик та випригнула з дев’ятого поверху будинку. Сталося це на зйомках фільму "25-а година" - проекту Першого каналу, де артистка виконує роль журналістки Анни Громовий, йдеться на сайті “Dni”

Сюжет будується навколо здатності героїні в екстремальних ситуаціях повертатися на годину назад, щоб виправити події. За словами актриси, її персонаж намагається когось врятувати, тому жанр стрічки визначено як фантастично-кримінальна драма. Попри те, що на зйомках було багато трюків, які полоскотали нерви актрисі, але пригати з висоти було їй найважче.

“Я взагалі боюся висоти, а там була сцена, коли ми падаємо з дев'ятиповерхового будинку. Без нас не можна було це зняти, тому нас підвісили на величезні троси, і потім ми знімали падіння. Це було дуже страшно. У житті я, звичайно, ніколи б цього не зробила ", - зізналася Тетяна.

Відзначимо, що у фільму незвичайна кінцівка. Тетяна Арнтгольц в бесіді з виданням StarHit підкреслила: "Я філософськи дивлюся на цей фінал, тому що вважаю, якщо людині дається особливий дар - за нього потрібно буде заплатити, і плата буде чималою. Моя героїня як відважна дівчина взяла на себе цю відповідальність, тому у неї з'явився шанс почати життя заново".

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.