Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Днями він опублікував в соцмережі пляжні фото, на одному з яких він здається повністю оголеним. І запостив 2 кадри - де він на тлі моря і де просто море. Таким чином артист спитав фолловерів, як краще?!

"Якщо що, я в плавках", - попередив Галкін фанів у супровідній фото підпису.

На фото чоловік Примадонни російського шоубізнесу зображений на березі моря в променях сонця, що "розмили" його плавки. Судячи з усього, артист відпочиває, оскільки його публікація супроводжується хештегом "море" і "відпочинок".

"В плавках или без - классный пацан! Очень не часто природа создаёт такое совершенство во всех отношениях! Что мозги, что внешность, что характер + отменное чувство юмора - все на месте! Обожаем всем кланом!😁🤙", "Дорогой Адам в плавках, пошли мне такого же мужа, как Галкин... Желательно совершеннолетнего, мне всего то 45.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нещодавно знаменитість виклав кумедне селфі зблизька, показавши, як виглядає у свої 43 роки. Так, артист побажав усім шанувальникам гарного тижня і тепла, а фанати не змогли пройти повз, адже Максим виглядає набагато молодше своїх років.

"Всім бажаю гарного тижня, і яким би осіннім не було повітря, літнього тепла в душі! 😘 ", - трепетно підписав Галкін.