У зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, нещодавно виявили рак мозку. З'явилася інформація також, що акторка впала у кому. А нещодавно фігуриста Петра Чернишова - чоловіка акторки, помітили на виході з лікарні, де приблизно знаходиться Заворотнюк.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Чоловік актриси швидко покинув будівлю медичного закладу, намагаючись приховати обличчя під кепкою. Раніше поряд з цією ж клінікою помітили доньку Анастасії Заворотнюк. Рідні зірки поки не дають жодної інформації про її здоров'я, але у мережі з'являється все більше тривожних новин.

Повідомляється, що зараз знаменитість перебуває в комі, протипухлинне лікування було припинено, оскільки у зірки розвинулися пневмонія і поліорганна недостатність. Зараз актриса знаходиться під цілодобовим наглядом лікарів, їй поставили такий діагноз, що і Жанні Фріске 4 роки тому.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Як відомо, Анастасія Заворотнюк пройшла курс хіміотерапії - і променевої терапії, але лікування не дало потрібного ефекту. Пухлина дала метастази в мозок. Заворотнюк ввели в медикаментозну кому, тому що на тлі хвороби почалося запалення легенів, з яким організм не може боротися. Лікарі збираються провести консиліум, щоб обговорити можливість проведення операції. В такому стані ризик для життя Заворотнюк дуже великий.

Нагадаємо, Анастасію Заворотнюк покинули лікарі, допомогти неможливо: рідні у нестямі від горя.

Раніше Знай.ua повідомляв, коханий Заворотнюк вразив мужністю, справжній чоловічий вчинок.

Також Знай.ua писав, рак мозку у "Моєї прекрасної няні": Заворотнюк впала в кому, лікарі передбачають долю Фріске.