Колеги та друзі Анастасії Заворотнюк зібралися в студії "Пусть говорят", щоб розвіяти міфи та дізнатися правду про страшний діагноз акторки. Перший канал зібрав близьких, друзів і колег хворої на рак Анастасії.

У студії обговорили тривожні новини про артистку, які регулярно з’являються в пресі. На передачу прийшов також друг Анастасії та її чоловіка фігурист Олексій Ягудін. Він заявив, що вже довгий час безуспішно намагається зв’язатися з родиною Заворотнюк. Про це пише видання Politeka.

Олексій Ягудін

"Останнім часом у мене не було контакту з Анастасією. Я писав її чоловікові Петру Чернишову, він не відповідав, повідомлення не прочитані", – розповів Олексій Ягудін. Олексій Ягудін

Олексій Ягудін живе неподалік від родини Анастасії Заворотнюк і неодноразово бачив карету швидкої біля її будинку. Зараз зірка серіалу "Моя прекрасна няня" знаходиться в реанімації однієї зі столичних клінік. У неї четверта стадія раку мозку – гліобластоми.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Анастасія Заворотнюк з чоловіком

Фігурист розповів, що востаннє бачив Настю ще восени цього року під час зйомок випуску однієї з телепередач. А після появи в пресі інформації про діагноз акторки безуспішно намагався вийти на зв’язок з нею та її чоловіком Сергієм Чернишовим.

"Потім ми намагалися зв’язатися разом з Іллею Авербухом. Ілля зв’язався з Тетяною Навкою, людиною, яка катається на льоду з Чернишовим. Відповідь коротка була. Глобально в двох словах: "молимося". Я атеїст, реальності дивлюся в очі. Якщо дійсно, то, про що пишуть, про ту серйозну проблему, яка можливо зараз присутня, то тут без слів", – сказав Олексій. Олексій Ягудін

Анастасії Заворотнюк

Телеведучий Дмитро Шепелєв, який чотири року тому втратив свою дружину Жанну Фріске, також намагався зв’язатися із сім’єю Заворотнюк. Він порадив їм повідомити про хворобу зірки громадськості, адже це позбавить їх від зайвих турбот.

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилися фото сімейної ідилії Заворотнюк

Як повідомляв портал "Знай.ua", лікарі з'ясували справжню причину хвороби "прекрасної няні"

Також "Знай.ua" писав, що чоловік Заворотнюк терміново покинув лікарню, що відбувається з "Моєю прекрасною нянею"