Відомий голлівудський актор Бред Пітт знявся в гарячій фотосесії для культового чоловічого глянцю GQ, позуючи в різних образах з 90-х. Так, 55-річний секс-символ позував у стильних сонцезахисних окулярах і з зализаними назад волоссям, граючи в теніс, відпочиваючи біля басейну і сидячи на мотоциклі. Також артист дав інтерв'ю виданню.

"Я став краще розуміти час, стало більше досвіду, хорошого і поганого. Чим старше ти стаєш, тим більше власні злети і падіння не здаються перемогою або втратою. Для мене набагато важливішим став час, як саме ти його проводиш і з ким", - розповів Пітт про свій вік. Варто відзначити, що знаменитість показав бекстейдж зйомок, який привів фанаток в щирий захват.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, дочка Джолі з'їхала від мами і все більше "косить" під хлопчика.

Як повідомляв портал "Знай.uа", папараці сфотографували Джолі, що гуляла по Лос-Анджелесу в пікантному вбранні.

Також Знай.uа" писав, Ді Капріо, Тарантіно і Пітт не поділили красуню Роббі.