Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок з Влога у Львові, куди вирушила на масштабний концерт 21 вересня. Так, артистка зізналася, що найбільше її прихильників живе у Львові і Харкові, а також домоглась у організаторів, щоб усім дітям до 10 років вхід на шоу був безкоштовним.

"Дуже багато цікавого зібрали для вас у новому влозі #ВлогиПоляковой. Побачте першими наші пригоди у Львові: прогулянку містом, автограф-сесію, ексклюзивний бекстейдж зі студії на радіо і те, що вам більше ніхто не покаже 😉 Шльопаємо на YouTube і дивимось! ", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери не пройшли повз і засипали Олю компліментами, називаючи кумира "справжньою запальничкою" і з радістю очікуючи її концерту.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.