В новому випуску травел-шоу "Світ навиворіт", який вийде в ефір 18 вересня на "1+1", Дмитро Комаров познайомить українців з традиціями дикого амазонського племені Яномамі.

Індіанці яномамі — одні з найбільш ізольованих племен на планеті. У джунглях Бразилії Комарів відшукав громаду, у яку не потрапив ще жоден журналіст. Це плем'я чисельністю до 300 чоловік живе у амазонських лісах на кордоні Бразилії та Венесуели.

Телеглядачі шоу "Світ навиворіт" побачать один з найважливіших ритуалів індіанців - масові поминки. Для нього всі жителі племені нанесуть на себе чорну сажу і надінуть незвичайні атрибути.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За словами Дмитра, плем'я Яномамі в свій час було одним з найбільш войовничих і кривавих у світі. Однак, час все змінив.

"За сотні років характер яномамі сильно змінився. Якщо відкрити інтернет, то цих людей називають небезпечними і агресивними. Але я приїхав сюди і бачу, що це не відповідає дійсності. Вони ніякі не людожери, хоча і їдять попіл померлих, вони не злі, не агресивні, ні на кого не нападають. Яномамі вкрай миролюбні люди. Вони щирі, безпосереднім і справжні!" — розповідає Дмитро.

Комарову і команді вдалося подружитися з племенем, а під кінець візиту вони накрили індіанцям справжній український стіл. Яномамі вперше скуштували сало, шпроти, ковбасу, чорний хліб, червону ікру та кисіль.

Нагадаємо, дружина Комарова похвалилася ідеальними ніжками у прозорому вбранні.

Раніше Знай.ua повідомляв, молоденька дружина Комарова справила фурор на українському Тижні моди.

Також Знай.ua писав, Дмитра Комарова з "Світу навиворіт" довели до сліз під час рекорду України.