Відома американська співачка Ніколь Шерзінгер вирішила повернутися до легендарного колективу The Pussycat Dolls. Про це повідомляють американські ЗМІ з посиланням на джерело, близьке до учасниць і продюсерів поп-групи.

"Ніколь довго відмовлялася від цієї ідеї, але напередодні десятої річниці розпаду групи вона нарешті сказала, що готова", - заявив інсайдер.

Варто відзначити, що за повернення Ніколь запропонували багатомільйонний контракт. До того ж, співачка не раз зізнавалася, що їй не вистачає роботи на сцені і тривалих турів.

Крім Шерзінгер в The Pussycat Dolls повернуться всі учасниці оригінального складу: Мелоді Торнтон, Кімберлі Вайатт, Ешлі Робертс, Карміт Бачар і Джессіка Сутта. Група, яка існувала з 1995 по 2010 роки, збирається знову виконати старі хіти на концертах у Великобританії.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, вокалістка групи Spice Girls повністю осліпла.

Раніше Знай.ua повідомляв, виганницю зі Spice Girls поселять на сцені України.

Також Знай.ua писав, британська поп-легенди зазвучать по-новому.