У зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, нещодавно виявили рак мозку. Про хворобу вона дізналася близько пів року тому, а декілька днів тому стан акторки різко погіршав. Рідні не дають жодних коментарів про стан здоров'я Заворотнюк, а її палату взяли під охорону.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Вже не раз представники ЗМІ намагалися проникнути в клініку, де лежить Заворотнюк, тому було прийнято рішення встановити охорону біля палати зірки. Також деякі співробітники лікарні чергують на поверсі, щоб не дати пресі потрапити навіть туди.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Одному з Telegram-каналів повідомили, що стан артистки як і раніше важкий, але вона у свідомості й дихає самостійно. Раніше з'являлася інша інформація, згідно з якою Анастасія страждає від поліорганної недостатності та потребує апараті штучної вентиляції легенів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Чоловік актриси швидко покинув будівлю медичного закладу, намагаючись приховати обличчя під кепкою. Раніше поряд з цією ж клінікою помітили доньку Анастасії Заворотнюк. Рідні зірки поки не дають жодної інформації про її здоров'я, але у мережі з'являється все більше тривожних новин.

За інформацією від оточення артистки, та відчула себе погано через пару місяців після появи на світ доньки Міли. Повідомляється, що після пологів у Заворотнюк з'явилися сильні головні болі. Вже взимку лікарі діагностували у неї рак мозку. Але вона продовжувала зніматися, не відмовлялася від роботи. Ось-ось мають вийти на екрани два нових фільми з її участю.

Стверджують, що хвороба акторки розвинулася після того, як вона зробила процедуру ЕКО. Її шлюб із фігуристом Чернишовим - третій для зірки. Від перших двох вона має старшу доньку та сина. Одна пара дуже хотіла спільну дитину. Зараз доньці Заворотнюк Мілі немає й півроку.

Родичі Анастасії продовжують зберігати мовчання, проте днями журналісти бачили, як дочка Ганна відвідувала актрису в лікарні. Чоловік Петро Чернишов відмовився від виступів у деяких льодових шоу, щоб бути поряд з дружиною. Нещодавно його також помітили на виході з лікарні, де ймовірно знаходиться Заворотнюк.

Як відомо, Анастасія Заворотнюк пройшла курс хіміотерапії - і променевої терапії, але лікування не дало потрібного ефекту. Пухлина дала метастази в мозок. Заворотнюк ввели в медикаментозну кому, тому що на тлі хвороби почалося запалення легенів, з яким організм не може боротися. Лікарі збираються провести консиліум, щоб обговорити можливість проведення операції. В такому стані ризик для життя Заворотнюк дуже великий.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Нагадаємо, Анастасію Заворотнюк покинули лікарі, допомогти неможливо: рідні у нестямі від горя.

Раніше Знай.ua повідомляв, коханий Заворотнюк вразив мужністю, справжній чоловічий вчинок.

Також Знай.ua писав, рак мозку у "Моєї прекрасної няні": Заворотнюк впала в кому, лікарі передбачають долю Фріске.