Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька коротеньких відео-уривків з концерту в Чернівцях, показавши, як грандіозно запалює на сцені. Так, артистка засвітила сідниці у відвертому боді і високих ботфортах, а також показала свою дружну команду.

Варто відзначити, що Оля наполегливо займається собою, частенько показуючи різні відео з тренувань і улюблені вправи. Також артистка та її дочки - шанувальниці правильного харчування, тому вона також виставляє рецепти, які кожен може приготувати на своїй кухні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.