Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео, на якому маленькі діти Гаррі і Ліза трепетно дякують Примадонні за те, що та "подарувала їм життя". Так, малюкам 18 вересня виповнилося 6 років, а свято сімейство вирішило відзначити в теплих країнах.

"Ура!!!! З днем народження 🥳 😘😍 За роялем мама ", - трепетно підписав Галкін ролик, на якому Гаррі і Ліза танцюють під музичний супровід Пугачової. Фолловери залишилися в захваті: "Матуся музикує,браво!!!!!!!Зі святом вітаю Всю вашу родину!!!!!👍👍❤️❤️🌺🌺", "Найнеймовірніші діти країни!! ", "З Днем народження, наймиліші дітки країни! Ви краще за всіх))))", "Боже, вони чудові! ", "Вітаємо Вас з Вашим щастям!!!! В такій атмосфері виростуть чудові,талановиті і щасливі люди!!!! ❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍", "У кожного свій стиль танцювальний 👍😳".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.