Голлівудська акторка Сальма Хайєк опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото з актором, що зіграв Джона Сноу в серіалі "Гра престолів".

На кадрі 53-річна Хайєк мило посміхається, обнімаючись з 32-річним Китом Харрінгтоном.

"Все ще не віриться, що працюю з Джоном Сноу! Кіт, ти найкращий!", - підписала фото зірка.

Швидше за все, фото було зроблено на зйомках нового фільму киновсесвіту Marvel "Вічні". У стрічці Харрінгтон виконує роль Чорного лицаря, а Хайєк - лідера базсмертної раси суперлюдей. Режисером стрічки виступила Хлоя Чжао. У ній зіграє також Анджеліна Джолі і Річард Медден, який зіграв у "Грі престолів" Робба Старка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, відома іспанська актриса і модель Пенелопа Крус попалася спритним папараці. Так, актрису разом з чоловіком Хав'єром Бардемом і їхніми дітьми сфотографували на одному з пляжів. Як можна побачити на фото, акторка не посоромилася відпочивати топлес.

Раніше Знай.ua повідомляв, улюблена акторка "Гри престолів" опублікувала фото без макіяжу.

Також Знай.ua писав, Кіт Харінгтон приєднається до киновсевсіту Marvel.