Зараз інтернет переповнює інформація про те, що в Анастасії Заворотнюк різко погіршився стан здоров'я. Шанувальники актриси стурбовані, а родичі і друзі не дають жодних коментарів.

Директор Анастасії дав обіцянку, що вона сама незабаром відповість на всі запитання. Відбудеться це велике інтерв'ю у вересні. Але ця заява не нікого не заспокоює. Журналісти для того, щоб отримати достовірну інформацію дісталися до селища, в якому живе Заворотнюк.

У Крекшино журналістам вдалося поспілкуватися з сусідами і продавцями з ближніх торгових точок.

Одна з сусідок потвердила інформацію про погіршення здоров'я актриси. Також додала, що коли зустріла маму Насті, то та їй зізналася, зі сльозами на очах, про те що у Заворотнюк великі проблеми зі здоров'ям і часто турбують головні болі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Після цього сусідка змогла побачити і саму Заворотнюк. Зірка сильно розповніла, а на голові у неї була косинка, яка покривала поріділе волосся.

Сусідці стало не по собі, адже вона відразу зрозуміла, що Анастасія серйозно хвора.

Нагадаємо, раніше Заворотнюк вийшла з коми, лікарі подарували надію: "Моя прекрасна няня" відчайдушно бореться за життя

Як повідомляв портал "Знай.uа"Палату Заворотнюк взяли під охорону: як зараз себе почуває "Моя прекрасна няня"

Також Знай.uа" писав, що Заворотнюк вийшла з коми: "Лікарі сказали що, можливо, Настя видереться"