Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішне селфі перед новим сезоном власного шоу "П'ятниця з Регіною", примірявши теплий светр і доповнивши образ ніжним макіяжем. Так, артистка зізналася, що дуже переживає, хоча над її проетом і працюють понад 50 людей.

"Відправила декілька правок у роботу редактору нашого шоу. Ще кілька годин , і випуск буде готовий. Самий хвилюючий вечір на тиждень - це вечір перед П'ЯТНИЦЕЮ🙈, адже так хочеться зробити своє особисте шоу корисним, цікавим для аудиторії, відкрити гостей з такої сторони, з якої глядач навіть не очікує. Не завжди мені вдається заплановане, але ми намагаємося , 50 чоловік команди паше на кльовий результат!) ", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи красуню Регіну компліментами і теплими побажаннями.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.