Чоловік зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк повідав про те, як вся родина переживає через ситуацію, яка сталася з нею.

В одному з випусків популярного російського шоу "Пусть говорят" відомий фігурист Олексій Ягудін розповів, що йому вдалося зв'язатися з чоловіком актриси - фігуристом Петром Чернишовим. Він хотів дізнатися, як почуває себе телезірка. Однак, довго поговорити їм не вдалося.

"Я писав її чоловіку... Але він не відповідав. Повідомлення не були прочитані", - повідомив спортсмен.

Коли Ягудіну вдалося-таки додзвонитися до Чернишова, той відповів на всі запитання коротко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Молимося...", - відповів чоловік Заворотнюк.

Слід зазначити, що колеги фігуриста після ефіру звинуватили його у піарі на горі актриси. У спортивних колах кажуть, що за цю програму Ягудін отримав близько 200 тис. руб. Багато спортсмени навіть сказали, що тепер Олексію навіть руки не подадуть.

Олімпійський чемпіон Максим Траньков і зовсім звинуватив Ягудіна у брехні.

"Наскільки я знаю, ніяких офіційних заяв від сім'ї Насті і Петі не надходило, тому ніяких коментарів я не даю. Думаю, вам краще звернутися з цього питання до Ягудіну, який любить піаритися на чужих трагедії", - сказав він.

Траньков Також додав, що Петро Чернишов та Олексій Ягудін ніколи не дружили, а більше того - є конкурентами.

Нагадаємо, що з'явилися нові подробиці про хвороби Заворотнюк.

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Заворотнюк готується до операції на мозку.

Також портал Знай.ua писав, що сім'я онкохворий Заворотнюк пішла на радикальний крок.