Як стало відомо, на обличчі української співачки Світлани Лободи без окулярів відбився її справжній вік, і накопичилася за довгий час втома. Саме такою вона постала на фотографії, яку опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram композитор Ігор Крутий.

"Поглянувши на ці фотографії, я знову поринув в незвичайну атмосферу творчого вечора на "Новій хвилі", – підписав знімок Крутий.

В кадрі він показаний на сцені з мікрофоном, а поруч стоїть Лобода.

Світлана дивиться прямо в об'єктив камери, і саме цей погляд показує, що вона вже далеко не молода дівчина і здорово виснажена. А відпочивати ніколи – треба прогодувати двох дітей, яких співачка виховує поодинці.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Без окулярів співачка знімається вкрай рідко. Навіть на свіжих кадрах – з доньками – її очі прикриті темними стеклами. Мабуть артистка не бажає, щоб бачили її справжнє обличчя.

Глядачі і шанувальники в соціальній мережі не раз захоплювалися видом діви. Її фігурі – довгим струнким ногам, ідеальної талії і виразною грудей – можуть позаздрити багато жінок. Артистка знає про свої достоїнства і постійно вигідно підкреслює їх різними нарядами. При цьому обов'язковим аксесуаром є окуляри, яких у неї досить багато, причому найхимерніших форм.

Нагадаємо, що Лобода показала, як займається йогою з донькою Тільдою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лобода оголила груди і ніжки прямо в гримерці.

Також портал Знай.ua писав, що Лобода заінтригувала новим фото з гарячим красенем.