Вбивство знаменитого музиканта Михайла Круга вдалося розкрити через 17 років після його смерті. У РФ назвали ім'я того, хто вбив шансоньє, передає Politeka.

Ім'я вбивці назвав слідчий комітет Росії. Виявилося, що тієї фатальної ночі в будинок співака увірвався Дмитро Веселов, який є членом банди "Тверські вовки".

Ім'я злочинця стало відомо завдяки визнанню його спільника Олександра Агєєва. Саме він не тільки зізнався у скоєному, але і розкрив деякі деталі того вбивства.

Агєєв розповів слідству, що ввечері 30 червня 2002 року він разом з Веселовым зміг проникнути в будинок музиканта. При цьому спочатку вони зовсім не розраховували нікого вбивати і планували звичайне пограбування.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Злочинці очікували, що нікого в цей вечір не буде вдома. Їх план був у тому, що після пограбування Михайло Круг звернеться до банди "Тверських вовків" за допомогою і вони зможуть надати своєрідну послугу співакові і "знайти" украдене.

Зловмисники розраховували, що після цієї афери вдячний музикант буде виплачувати їм частину гонорарів зі своїх концертів.

Злочин, як відомо, пішло не за планом. Коло і його сім'я повернулися додому і застали злодіїв на місці злочину. В результаті Веселов двічі вистрілив у музиканта.

На даний момент Агеєва засудили і він відбуває термін у колонії. Вбивця Кола Веселов за іронією долі був застрелений ще у 2003 році одним із членів банди "Тверських вовків". І причиною стало саме те, що Осипов, член банди і шанувальник Кола, дізнався всю правду про його смерть.

Нагадаємо, ймовірний убивця Михайла Круга знову опинився в його будинку.

Як повідомляв Знай. ua, 17 років працювали над розкриттям вбивства короля російського шансону.

Також Знай. ua писав, що у Росії побачили привид Михайла Круга.