Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спільний кадр з двома незнайомцями, прилетівши до Києва і давши концерт в Новосілках. Так, артиска пояснила, що обидва чоловіки - близькі для неї люди, а також натякнула шанувальницям, що вони ще і холостяки.

"Мої улюблені хлопці знову в Києві🥰❤️
І знову вільні🤪🤪🤪 дівчатка, хапайте🤗🤗🤗🤪🤪🤪 зліва - брат @artur_volos , праворуч - кращий друг @martynenko_0031 😊😊😊
P. s. Вчора був чудовий концерт у Новосілках!!! Всім, хто був ВЕЛИКЕ СПАСИБІ!!!! Це було мега круто))) мені дуже приємна ваша підтримка і безперервні танці від початку і до кінця концерту❤️❤️❤️", - поділилася радістю Гросу. Фолловери не пройшли повз: "такі Класні!!)))😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💋💋💋", "Класні хлопці.. . Вони хоч знають, що у них тепер є сваха))))", "Красиві)", "Молодчинка і красуня👍👍👍👍".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.