Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спільний кадр з кращим другом Максимом, приїхавши в Київ без чоловіка Олександра. Так, артистка сиділа на тлі осіннього листя в обнімку з хлопцем, розповівши про те, що до нього відчуває.

"Заздалегідь відповім: ні! Саня не ревнує) Макс мій найкращий друг вже тисячу років🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ дуже надійна, добра, вірна і прекрасна людина !!😋 Практично, старший брат і просто справжній сучасний лицар 🙌🏼", - поділилася емоціями Гросу. Фолловери взялися коментувати: "Ви схожі)", "Вони навіть чимось схожі)", "Може погано мені здається. Але ваш друг на фото більш щирий, ніж чоловік. 🔥🔥Ви вогонь.", "А чому у вас губи одного кольору", "Дружба між чоловіком і жінкою - це міф!", "А я думала, що це її чоловік.".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.