Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно 70-річна дружина артиста вийшла в люди у досить широкому молодіжному вбранні і вразила схудлою фігурою. Так, кадри Примадонни з'явилися на одній з її фан-сторінок, а сама артистка позувала в ресторані, примірявши сірий брючний костюм, футболку оверсайз і масивну підвіску у формі каменю.

"Улюблена Гостя Маріо і Керуючого 😂❤️🥰
Осінній поцілунок )))🌞 ", - сказано на фан-сторінці Пугачової. Фолловери взялися коментувати: "Від Пугачової нічого не залишилося", ""Ніс росте не по днях, а по годинах", "Господи! Невже немає пристойного одягу за віком і за статусом., , "Інопланетне хтось.". Були і захоплені відгуки: "ВИ ЧАРІВНА КРАСУНЯ.", "Дуже схожа, тут, на дочку Христину👍", "Стильна💕💕💕💋💋💋", "Супер😍", "👍 на другому фото - дуже схожа на Христину ❤️ обожнюю обох".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще