Відомий український телеведучий і гуморист Сергій Притула відверто розповів, що думає про зради у парі, зокрема ті, які провокує жінка.

Про це він сказав на шоу "Хто зверху?", яке транслюють на Новому каналі.

У шоу "Хто зверху?" команда жінок бореться проти команди чоловіків. Так, одне із завдань стосувалося теми зради у парі. Команди бурхливо обговорювалося питання: "Скільки жінок не вважають п'яний поцілунок на корпоративі зрадою?".

Команда чоловіків на чолі з Сергієм припустила, що це позиція щонайменше 72% жінок. Тобто, приблизно 7 із 10 дівчат. І як показало опитування, хлопці були недалекі від правди. Притула аргументував свою позицію.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"У чоловіків відношення до зради не лежить у якійсь фізичній площині, а більше в моральній", – зауважив ведучий.

Зазначимо, що у команді Притули грали: Артем Гагарін, Тарас Стадницький і Костя Трембовецький, а проти них боролася жіноча команда на чолі з Лесею Нікітюк: Віра Кекелія, Тетяна Песик та Ірина Федишин.

Нагадаємо, Зеленський справив фурор на "Іграх нескорених", до сліз: "Ви надихаєте таких людей, як я".

Як повідомляв портал Знай.uа, Притула шокував шкільний підручник сина: "Шматочок мозаїки під назвою мишебратья".

Також портал Знай.uа писав, що Притула зізнався, як змушує "Вар'ятів" працювати до сьомого поту: "Відправляю в киплячі чани на годину".