На Новому каналі відбулася прем'єра нового шоу під назвою "Діти проти зірок", де діти дійсно змагаються проти українських зірок у вміннях та навичках. Прем'єра відбулася у середу, 25 вересня, і стала чи не найуспішнішим проектом телеканалу.

Прес-служба каналу повідомляє, що шоу подивилися 2,7 мільйона людей віком від 4-х років і більше. Перша програма пройшла з часткою 10,7 по аудиторії 14-49 (Україна 50+), що на третину (34%) вища за частку каналу у 2019 році.

Ведучим шоу став Сергій Притула. Він розповів, що під зйомок не все йшло так, як було заплановано, тому учасникам процесу довелося вчитися просто на знімальному майданчику.

"Це перший цикл зйомок, і ми деяким речам у цьому проекті вчилися на ходу. І це додає нервозності. Як то кажуть, "розтин покаже". Рейтинги покажуть, наскільки вдалим чи невдалим вийшов цей експеримент", - заявив ведучий проекту.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

У шоу діти від 9 до 12 років змагалися зі знаменитостями за першість, демонструючи свої знання, таланти і вміння. І перемогли! На шоу-ринг вийшли зіркові сміливці: MELOVIN, Дмитро Танкович, Євген Сморігін та Ілона Гвоздьова. Оцінював батли справедливий Мегамозок.

"Ми дуже вірили в успіх і дуже його хотіли. Але, звісно ж, учора дуже хвилювалися і з завмиранням серця чекали цифри сьогодні. Ми робили проект, максимально розуміючи технологію виробництва: як працювати з зірками і дітьми. Вкладали душу, це і привело до успіху. Але все одно страх був...", - розповіла керівниця шоу "Діти проти зірок" Олена Антонова.

Нагадаємо, Зеленський справив фурор на "Іграх нескорених", до сліз: "Ви надихаєте таких людей, як я".

Як повідомляв портал Знай.uа, Притула шокував шкільний підручник сина: "Шматочок мозаїки під назвою мишебратья".

Також портал Знай.uа писав, що Притула зізнався, як змушує "Вар'ятів" працювати до сьомого поту: "Відправляю в киплячі чани на годину".