Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео з коханим чоловіком Владом Топаловим, показавши, як вони складають казки їхньому маленькому синові Міші. Так, артистка згадала свою пригоду з "Орел і Решка", де потрапила в клітку до тигра і гладила його, поки розслаблений хижак не видав неприємний сморід.

"#сказкиДляМайкла
Представляємо вам гостросюжетний серіал! Ви більше ніде не знайде аналогів. Зовсім скоро це вийде на Netflix. І ось зараз у вас є можливість подивитися наш психоделічний шедевр, бо ми вже втомилися переглядати його і плакати. Прошу любити і жалувати! Я - Богиня Комедії😆 ", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Браво друзі!!!Я Вас обожнюю!!!❤️🖤❤️😂", "Чудово❤️", "Крута казка😂😂😂", "сиииильно 😂😂😂😂😂👍", "Друзі, це шедевр😍😍😍🙌", "Просто ідеальна казка😅💗😻😻😻 Відео супер😻😻😻".

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.