Російський актор Максим Аверін, якого знають за культовим серіалом "Глухар", закотив п'яний дебош на борту літака.

Стало відомо, що випадок стався під час польоту літаком "Аерофлоту" з Барнаула в Москву. Про це пишуть росЗМІ.

Артист був у нетверезому стані і голосно ображав членів екіпажу нецензурними виразами, також несхвально відгукувався про російську авіакомпанію.

Максим Аверін

Після прибуття в аеропорт Шереметьєво телезірку скрутили охоронці і передали транспортній поліції.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зараз Аверін знаходиться в місцевому відділенні. Повідомляється, що йому інкримінується стаття "Дрібне хуліганство" Адміністративного кодексу, яка передбачає штраф або адміністративний арешт.

Нагадаємо, що журналіст Богдан Болховецький став одним із пасажирів бізнес-класу і свідком неприємної поведінки персоналу авіакомпанії МАУ.

Як повідомляв портал Знай.uа, фотограф випадково випустив з літака iPhone 6s Plus - через 13 місяців телефон знайшли туристи і повернули пристрій власнику.

Також портал Знай.uа писав, що в аеропорту російського міста Барнаул літак Boeing 767-300 авіакомпанії Air Azur здійснив аварійну посадку.