Український продюсер і артист Потап відомий усім свої гумором. Він завжди з'являється на публіці у хорошому настрої та часто жартує. Він рідко виконує ліричні пісні, однак він вразив фанатів — несподівано для всіх брутальний Потап випустив сольний ліричний альбом MISHA//NINA.

У новий альбом виконавця увійшли 7 композицій. 'Музику і слова написали Потап у співавторстві з молодим саундпродюсером і звукорежисером Nick Niker (Микита Пучків).

"Цей альбом - я. Не менше. Я хотів би написати величезний пост, я так довго чекав, поки він вийде, але ось прийшов час релізу і .... я просто хочу сказати величезне спасибі @nickniker, завдяки цьому хлопцю і нашої з ним роботі, кайфу та іскрі, яка виходила щодня, щохвилини, щосекунди народився MISHA /. 23 хвилини кохання. Слухайте", - прокоментував Потап випуск власного альбому.

"Коли ти працюєш над треками, ти обов'язково їх комусь показуєш, зазвичай це найближче, довірене коло людей. Пісні з альбому MISHA / потрапили на слух нашим дівчатам з Mozgi Ent. і вони справили ефект бомби, феї піару і не тільки навперебій почали говорити про те, що це саме той самий Потап, якого вони хотіли б почути, що після "Константи" цей романтичний образ, який так з захопленням прийняли, потрібно продовжувати, що пісню "China" вони готові поставити на свій весільний танець і тд ", - написав Потап на особистій сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зазначимо, що перша композиція нового альбому — CHINA розповідає про перші емоції, які відчуває чоловік при вигляді красивої дівчини і закохується з першого погляду. Чуттєву і інтимну відеороботу зняли режисери Максим Шелковніков і Денис Маноха (MOZGI Production). За сюжетом герой приходить в клуб, щоб залікувати душевні рани... Не обійшлося в кліпі без еротичних сцен.

Нагадаємо, що Потап повеселив Instagram "дірявим" фото: "Моль зовсім оскаженіла".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що фанати помітили оголену екс-дружину Потапа Горову в новому кліпі: "Каменських не ревнує?".