Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний ролик, вперше показавши обличчя їх з Владом Топаловим маленького сина Михайлика. Так, хлопчик знявся в рекламі підгузників, а молода мама зізналася, що не може стримувати сліз.

"Сиджу і кілька годин плачу 😭.
Ні, не від горя, а від радості і щастя, тому що побачила по тв нашу спільну рекламу з #Pampers, де в головній ролі наш син. 👶🏻 Мене переповнювали емоції.", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Регіна, на вас можна дивитися годинами😍😍😍😍😍😍 класний ролик", "На татуся схожий💖", "Як ніжно", "Яка краса😘😘😘", "Ну який же солодкий бубличок 💕💕💕💕🐱🐱🐱", "Татів син, схожий🤗😍", "Такий солодкий малюк! Регіна, вам дуже личить материнство😀😊".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.