У неділю, 29 вересня, у шостому ефірі оновленого проекту "Танці з зірками" учасники відтворять сцени з відомих фільмів. Темою вечора стане "Вечір кінофільмів".

Українців чекає приємний сюрприз, адже ведучими вечора стануть популярний комік Євген Кошовий і експерт в "Поверніть мені красу" Анна Буткевич. Вони також будуть в яскравих нарядах.

На цей раз на головному майданчику країни будуть виступати музичні експериментатори і новатори, гурт "The Hardkiss".

У шостому ефірі шанувальників шоу чекає неймовірно ніжний контемпорарі від шоумена Володимира Остапчука і торішньої переможниці проекту Ілони Гвоздьової. Пара відтворить сюжет з драматичного фільму "Титанік". Так, провідний у себе на сторінці в Instagram вже встиг розповісти читачам про підготовку: "Тренуємося 24/7, щоб на цей раз "підірвати" паркет. Думаю, що ми з Ілоною здивуємо вас ще більше".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Феєричний джаз з фільму "Чикаго" покажуть актриса Ксенія Мішина та хореограф Женя Кіт. Сексуальний провідний Даніель Салем і Юлія Сахневич занурять глядачів у ліричну і ніжну румбу під саундтрек до фільму "Зірка народилася". Актор Олексій Яровенко та хореограф Олена Шоптенко вразять номером у стилі фільму "Джокер". Продюсери обіцяють перетворити Олену в загадкову Харлі Квінн, а Олексія - в небезпечного Джокера.

Нагадаємо, зваблива Тіна Кароль зробила фурор на "Танцях з зірками".

Як повідомляв Знай. ua, Полякова підірвала багатотисячний стадіон у Львові.

Також Знай. ua писав, що MARUV в міні-бікіні показала, як балує себе після "Танці з зірками".