Джефф Безос і Маккензі Таттл

За час відносини вони встигли не тільки створити благополучний бізнес, але також накопичити масу претензій один до одного. Безос і Таттл розлучилися без гучних скандалів. До того ж, при розлученні Маккензі отримала досить круглу суму. Причиною розірвання шлюбу вони вказали, що в суд їх привело "пробне розставання".

Ксенія Собчак і Максим Віторган

Вони уклали шлюб ще в 2013 році і відзначили весілля, запросивши друзів нібито на перегляд фільму. Через три роки у них народився син. Однак, в 2018 році з'явилися чутки про роман Собчак і Костянтина Богомолова, а ось в 2019 році подружжя розлучилося. До того ж, Ксенія вже усела вийти заміж за Богомолова, а Віторган скрізь з'являється в компанії Ніно Нінідзе.

Ніно Нінідзе та Костянтин Плетньов

Пара прожила разом майже 4 роки, а в 2015 році у них народився син. Коли дитині виповнилося два роки, Ніно та Кирило одружені. Однак влітку 2019 року пара розлучилася. Ініціатором стала Ніно, яка пояснила це тим, що її уявлення про шлюб не збіглися з реальністю. Колишнє подружжя зберегли хороші стосунки і обидва виховують свого сина.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Анджеліна Джолі і Бред Пітт

До укладення шлюбу в 2014 році Джолі і Пітт жили разом і виховували дітей. Проте в 2016 році пара повідомила про розлуку, а розлучення затягнувся на 3 роки і навесні 2019 року таки оформили розлучення. Джолі назвала причиною розлучення "непримиренні протиріччя", а її екс-чоловік визнав: винен у розпаді сім'ї тільки він.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Пара прожили разом 10 років. Зрада Мурата поставила крапку в їх відносинах. Дізнавшись про це Лорак подала на розлучення, а вже в січні 2019 року шлюб було розірвано.

Ніколас Кейдж і Еріка Койке

Пара побралася 23 березня 2019 року, а через 4 дні Кейдж подав на розлучення і звинуватив дружину в тому, що Койке скористалася його сп'янінням. Найбільше він боявся, що дружина відбере у нього гроші. Однак Койке не зазіхала на його майно. Причини розлучення Кейдж назвав свою незнання про кримінальне минуле Еріки.

Лоліта Мілявська і Дмитро Іванов

Всі 9 років Мілявська та Іванов прожили щасливо. Однак, в 2019 році вирішили розійтися. На сторінці в соцмережі Лоліта пояснила розставання дуже рівними відносинами. Також з його записів стало зрозуміло, що ініціатором розлучення став Дмитро.

Марат Башаров та Єлизавета Шевиркова

Башарова не раз звинувачували в домашньому насильстві. Пара прожила разом 3 роки, але тільки половину терміну – в законному шлюбі. Коли ЗМІ повідомили про те, що Башаров б'є свою дружину, Шевиркова не дала коментарів. У березні 2019 року після розлучення вона зізналася про побиття.

Михайло Ширвіндт і Тетяна Морозова

Ширвіндт в той час було обгороджено, і у нього тільки нещодавно народився син, однак почуття до Морозової виявилися сильнішими. У 2019 році пара розлучилася, хоча дійсно вони розійшлися вже давно. Як стверджує Ширвіндт, його шлюб з Морозової перестав існувати ще 8 років тому.

Олена Катіна і Сашо Кузмановіч

У вересні 2019 року Катіна оформила розлучення зі своїм чоловіком Кузмановичем. Вони прожили разом 6 років. Заради свого сина вони продовжать спілкування, а колишній чоловік зможе бачити дитину в будь-який час.

Нагадаємо, що дружина Харламова Асмус відверто заговорила про розлучення.

Як повідомляв портал Знай.ua, Слава Камінська вперше після розлучення заговорила про відносини.

Також портал Знай.ua писав, що Анджеліна Джолі приревнувала Бреда Пітта.