Сергій Притула, ведучий нового шоу на Новому каналі "Діти проти зірок" спас співака MELOVIN, який став першим учасником індивідуальних батлів.

MELOVIN намагався здобути перемогу за звання "Геній хімії" і "боровся" з 10-річним Дмитром Мартиновичем.

MELOVIN з дитинства любив хімію і розробив свій власний аромат парфумів, його він подарував Притулі перед початком зйомок. Однак, задобрити Притулу подарунком не вийшло - ведучий жартував над учасником "Євробачення" під час того, як йшов батл.

Суть батла полягала в наступному: учасникам винесли 7 пляшок, в яких знаходилися різні рідини. 3 - з лугом, 3 - з кислотою, 1 - нейтральна. За допомогою індикаторів MELOVIN і Діма повинні відшукати нейтральну рідину і додати в неї каталізатор. Результатом успішного проведення досліду стане густий дим, який повалить з пробірки.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Притула застеріг глядачів, що експеримент не можна повторювати в домашніх умовах, так як він може нашкодити здоров'ю.

Баттл почався, і Діма почав шукати потрібну рідину, застосовуючи індикатор, а MELOVIN наважився понюхати реактиви, але пробувати їх, на щастя, не ризикнув.

"Спирту намішали тут...", - зазначив MELOVIN.

"І треба!" - віджартувався Притула.

MELOVIN швидко визначився, яку пляшку він вважає правильною, додав до неї каталізатор, але диму не з'явилося. Рідина лише стала темнішою.

"Принесіть хтось палички і суші, здається, MELOVIN винайшов соєвий соус", - прокоментував Притула, чим розсмішив співака.

Після цього MELOVIN відновив пошуки.

"Є проблема! Немає каталізатора. Я пропоную схему. Каталізатор можна вкрасти у Дмитра. Мел, ти ж одесит?! Підійди до Діми і купи каталізатор", - напоумив співака Притула.

MELOVIN попросив у Діми каталізатор, і хлопчик йому не відмовив. У підсумку, MELOVIN знайшов потрібну пляшку з рідиною одночасно з Дімою. Судді програми прийшли до висновку, що обидва суперника впоралися із завданням і вирішили не присуджувати перемогу нікому - оголосили нічию.

Нагадаємо, раніше Melovin зізнався, як проводив хімічні досліди серед свиней: "Не вокалом єдиним...".

Також Знай.uа писав, що Притулу змусили сповзти під стіл, Никитюк втратила свідомість: "Я його колишня....".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що діти втерли ніс зіркам, і хочуть ще: маленькі українці змусили Притулу чухати потилицю.